Så här installerar du en P1-grenare
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

P1-grenaren har 1 P1-signalingång och 3 P1-signalutgångar och används när du vill ansluta flera P1-enheter till en smartmätare.

P1 in

P1-data ansluts till smartmätaren via den medföljande P1-kabeln. Blinkar vitt när data tas emot.

P1 ut

P1 datautgångsportar som ansluts till P1-periferiutrustning, t.ex. HomeWizard P1-mätaren. Blinkar vitt när data begärs av den perifera enheten.

PWR-lampa

Blinkar grönt: väntar på P1-signal

grönt ljus: fungerar korrekt

rött ljus: Det kan hända att strömmen inte räcker till för att anslutna enheter ska fungera

av: ingen ström

Om PWR-lampan är släckt eller röd kan grenaren behöva ytterligare ström. Kan du använda den dedikerade usb-porten på själva grenaren för strömförsörjning.