Felsökning
Energy-app
Jag ser inga gasmätningar, vad ska jag göra?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Var försiktig!: Gas finns inte tillgängligt i Nu-vyn i appen. Om du inte ser några mätvärden för gasförbrukning kan det bero på följande:

Din gasmätare har inte skickat tillräckligt med data ännu

På äldre gasmätare kan det ta upp till två timmar innan de första gasgraferna blir tillgängliga.

Din gasmätare är inte kopplad till smartmätaren

Din smarta gasmätare måste kopplas till din smartmätare, så att nätoperatören kan ta emot mätarvärdena på distans. Det är möjligt att teknikern som installerade gasmätaren kopplade den felaktigt. Du kan kontrollera om gasmätaren är kopplad till smartmätaren genom att försöka hitta mätvärden för gasförbrukning på smartmätarens display. Hittar du inga mätvärden för gasförbrukning på smartmätarens display? Kopplingen är felaktigt konfigurerad. Kontakta din nätoperatör.