Bestellingen en verzending
Hoe kan je contact met ons opnemen

We helpen je graag verder.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

HomeWizard helpdesk

Heb je vragen over het gebruik van onze producten, grafieken, metingen, Energy +, compatibiliteit of installatie van onze producten? De helpdesk beantwoordt tot 97% van al je vragen aan de hand van tientallen artikelen met gedetailleerde informatie over het oplossen van problemen en het gebruik van onze producten. Kan je geen antwoord vinden of heb je persoonlijke ondersteuning nodig? Chat met ons!

Waarom is onze persoonlijke klantenservice alleen mogelijk via chat?

We vinden het erg belangrijk om onze klanten goed te helpen met onze producten. Via chat helpen we klanten sneller problemen oplossen en complexe vragen beantwoorden dan mogelijk via e-mail of telefoon. Daarom is onze ondersteuning momenteel enkel via chat zodat we meer mensen sneller kwalitatief kunnen helpen.

Hoe kan je met ons chatten?

Neem contact met ons op door op de paarse knop rechtsonder te drukken om een chat met ons te openen en klik op ''Stuur ons een bericht''. We nemen zo snel mogelijk contact met je op via chat of e-mail.