Ondersteunt Energy 3-fasemeters?

Energy ondersteunt 3-fase meters en metingen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

3 fase systemen worden ondersteunt in de basis app functionaliteiten en worden getoond als een gecombineerd totaal.

Als u uw app uitbreid met Energy+, wordt data opslag inschakeld voor alle 3 afzonderlijke fasen voor meters die dit ondersteunen. Je kan Energy+ aanzetten bij Instellingen > Energy+

Apparaten die 3-fasenmetingen ondersteunen

• Wi-Fi P1 meter op een SMR versie 4 of hoger slimme meter

• Wi-Fi kWh-meter 3 fasen

Schakel 3-fasegrafieken in:

Instellingen > grafieken > 'Uw grafiek' > Toon fasen in lijngrafieken (indien deze optie niet beschikbaar is, wordt deze niet ondersteund door de slimme meter)