De status van uw apparaat controleren vanuit de app

Ga naar Instellingen > Meters en bekijk de status van elke meter

Bekend probleem: Soms kunnen de meters tijdelijk de verkeerde status weergeven, afhankelijk van hoe vaak je router Wi-Fi-clients ververst. Ga naar de nu-tab en zoek de offline meter grafiek, als er nog steeds live gegevens zijn is het apparaat online, ook al vermeldt de app dat deze offline is.

Hoe controleer je de Online status op je apparaat

Wi-Fi P1-meter: Groen = OK, Rood knipperend: Offline

Wi-Fi Energy Socket: Groen = OK, Rood knipperend = Offline

Wi-Fi kWh-meter: Signaalbalken op display = OK, Geen signaalbalken = Offline

Als er geen gegevens worden weergegeven in de 'nu'-weergave. Betekend dit dat een of meer apparaten momenteel niet zijn verbonden met je Wi-Fi. U kunt op het laatst bekende Wi-Fi-signaalsterktepercentage in de app controleren bij Instellingen > Meters > 'Je offline meter' > Wi-Fi > ''naam'' %. Als de signaalsterkte lager is dan 50%, kunt u soms tijdelijke offline statussen ervaren. Als de signaalsterkte lager is dan 20%, is uw apparaat vaak offline.

Als je signaalproblemen hebt, kun je proberen je Wi-Fi-router te verplaatsen voor een betere dekking. Dit kan door uw Wi-Fi-router te draaien of door uw router te verplaatsen.