Mijn grafiek toont 'No Data', wat betekent dit?

Een apparaat was recentelijk of momenteel offline.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een of meer meters die gegevens verzamelen voor deze grafiek zijn offline. U kunt op het laatst bekende Wi-Fi-signaalsterktepercentage in de app controleren bij Instellingen > Meters > 'Je offline meter' > Wi-Fi > ''naam'' %. Als de signaalsterkte lager is dan 50%, kunt u soms tijdelijke offline status ervaren. Als de signaalsterkte lager is dan 20%, is uw apparaat vaak offline.

Als je signaalproblemen hebt, kun je proberen je Wi-Fi-router te plaatsing van je router aanpassen voor een betere dekking. Dit kan door uw Wi-Fi-router te draaien of door uw router te verplaatsen.