Energy integreren met andere systemen (API)

Inschakelen en ontwikkelen met de Energy API

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via het lokale netwerk kan je Energy-apparaten integreren met andere systemen, dit gebeurt via de lokale API. Via de API zijn door onze gebruikers integraties gemaakt met verschillende systemen zoals Domotics en Homebridge.

Home Assistant

Met de officiële integratie kan je de P1 Meter, kWh Meter, Water Meter en Energy Socket naadloos koppelen met Home Assistant. Breng je energieverbruik in beeld via jouw eigen dashboard en automatiseer het schakelen van de Energy Socket naar jouw eigen wensen. Via het "Works With Home Assistant"-programma maken wij de belofte om deze integratie optimaal te laten werken met Home Assistant.

Lokale API inschakelen

Om externe systemen toegang te geven tot de gegevens van een Energy-apparaat, moet je de API per apparaat inschakelen. Dit doe je in de HomeWizard Energy-app.

Ga naar Instellingen > Meter > ''jouw meter'' en schakel Lokale API in.

Ontwikkelaars

Wil je de Energy-apparaten integreren in je eigen systemen? je kunt onze ontwikkelaars documentatie gebruiken om je eigen implementatie te schrijven.