Hoe koppel ik mijn Growatt omvormer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw Growatt-omvormer voor zonne-energie toe te voegen aan de Energy App, heeft u uw Growatt gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Dit zijn dezelfde inloggegevens die worden gebruikt voor de Growatt ShinePhone-app voor het monitoren van uw zonnepanelen.

Vereisten en functionaliteit

• Voor deze functionaliteit zijn Energy+ en een Growatt omvormer met internetverbinding nodig.

• De API-gegevens zijn per kwartier beschikbaar in de Energy-app. Het is niet mogelijk om de live data te bekijken zoals bij de HomeWizard kWh meter of P1 meter.

• De gegevens worden pas uitgelezen vanaf het moment van aansluiten, er is geen ondersteuning voor historische gegevens.

• HomeWizard raadt ten zeerste aan om een ​​uniek gegenereerd wachtwoord te gebruiken voordat inlog- of autorisatiegegevens in de Energy-app worden vrijgegeven. De gebruiker stemt ermee in dat hun inloggegevens worden opgeslagen en gebruikt door HomeWizard om gegevens van hun omvormer te verzamelen.

• API-verbindingen zijn onderhevig aan externe factoren, zoals wijzigingen, stabiliteit, snelheid en nauwkeurigheid van apparaten en services van derden. De gebruiker gaat ermee akkoord te begrijpen dat HomeWizard op geen enkele manier verantwoordelijk kan worden gehouden voor de beschikbaarheid en correcte werking van API's van derden.

Uw omvormer aansluiten

Ga naar Instellingen > Meters > Apparaat toevoegen > Growatt en voer je inloggegevens in. De app maakt nu verbinding met de omvormer.

Problemen oplossen

Zie je incorrecte grafieken? Controleer dan dat al je omvormers zich in dezelfde installatie bevinden. Dit kan je controleren, en zo nodig wijzigen in de Growatt app.