Kuinka voin yhdistää APsystems-invertterin?
Päivitetty yli viikko sitten

Tarvitset APsystemsin käyttäjänimen ja salasanan voidaksesi lisätä APsystems-aurinkopaneelin invertterin Energy-sovellukseen. Samoilla käyttäjätunnuksilla seuraat myös aurinkopaneeleitasi.

Edellytykset ja toiminnot

• Tarvitset Energy+:n ja APsystems-invertterin, jossa on Internet-yhteys.

• Tietoja luetaan vain yhteyden muodostamishetkestä alkaen. Historiatietoja ei tueta.

• API-tiedot ovat saatavilla Energy-sovelluksessa joka 15 minuutti. Reaaliaikaisia tietoja ei ole mahdollista tarkastella toisin kuin HomeWizard kWh Meter -tai P1 Meter -mittareilla.

• Homewizard suosittelee vahvasti käyttämään yksilöllisesti luotua salasanaa ennen kirjautumis- tai valtuutustietojen luovuttamista Energy-sovelluksessa. Käyttäjä antaa suostumuksensa siihen, että HomeWizard tallentaa ja käyttää tunnuksia tietojen keräämiseen invertteristä.

• API:hin vaikuttavat ulkoiset tekijät, kuten kolmansien osapuolten laitteiden ja palvelujen muutokset, vakaus, nopeus ja tarkkuus. Käyttäjä hyväksyy, että HomeWizard ei ole millään tavoin vastuussa kolmannen osapuolen API:en saatavuudesta ja toiminnasta.

Invertterin yhdistäminen

Valitse Asetukset > Mittarit > Lisää laite > APsystems ja syötä kirjautumistiedot. Invertteri on nyt liitetty sovellukseen.

Vianmääritys

Jos kaavio näyttää puutteellisia tietoja tai tietoja ei ole, varmista, että invertterit ovat liitetty samaan asennukseen. Voit tarkistaa ne APsystems-sovelluksesta.