Miten yhdistän Growatt-invertterini?
Päivitetty yli viikko sitten

Growatt-aurinkoinvertterin lisäämiseksi Energy-sovellukseen tarvitaan Growatt-käyttäjänimi ja -salasana. Nämä ovat samat kirjautumistiedot, joita käytät aurinkopaneelien seurantaan käytettävään Growatt ShinePhone -sovellukseen kirjautumiseen.

Vaatimukset ja toiminnallisuus

• Tähän toiminnallisuuteen vaaditaan Energy+ ja Growatt-invertteri, jossa on internet-yhteys.

• Energy-sovelluksessa saatavilla olevat API-tiedot päivittyvät 15 minuutin välein. HomeWizardin kWh- tai P1-mittareista poiketen tietoja ei ole mahdollista näyttää reaaliajassa.

• Tiedot luetaan ainoastaan yhdistämishetkestä alkaen; historiallisia tietoja ei tueta.

• HomeWizard suosittelee vahvasti ainutkertaisen salasanan luomista ennen sisäänkirjautumis- tai valtuutustietojen luovuttamista Energy-sovelluksen kautta. Käyttäjä hyväksyy, että HomeWizard tallentaa hänen käyttäjätietonsa ja käyttää niitä tietojen keräämiseen invertteristä.

• API-yhteydet ovat riippuvaisia ulkoisista tekijöistä, kuten kolmansien osapuolten laitteiden ja palvelujen muutoksista, vakaudesta, nopeudesta ja tarkkuudesta. Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että HomeWizard ei ole missään olosuhteissa vastuussa kolmansien osapuolten API-yhteyksien saatavuudesta ja oikeasta toiminnasta.

Invertterin yhdistäminen

Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) > Add device (Lisää laite) > Growatt ja syötä sisäänkirjautumistietosi. Sovellus muodostaa nyt yhteyden invertteriin.

Vianmääritys

Jos kaavion tiedot ovat epätäydellisiä tai puuttuvat kokonaan, varmista, että invertterisi ovat samassa järjestelmässä. Voit tarkistaa tämän Growatt-sovelluksen kautta.