Kaaviot
Mikä Solar Consumption (Aurinkosähkön kulutus) -kaavio on?
Päivitetty yli viikko sitten

Solar Consumption (Aurinkosähkön kulutus) -kaavio näyttää, kuinka paljon tuottamastasi aurinkosähköstä kulutat suoraan ja kuinka paljon sähköä aurinkopaneelisi tuottavat. Kaavio näyttää 4 arvoa.

Verkkosähkön kulutus (violetti)

Verkosta ostamasi sähkö

Aurinkosähkön ylijäämä (vihreä)

Verkkoon viemäsi aurinkosähkö

Aurinkosähkön kulutus (sininen)

Suoraan huoneistossasi kulutettu aurinkosähkö

Miten voin näyttää Solar Consumption (Aurinkosähkön kulutus) -kaavion?

Solar Consumption (Aurinkosähkön kulutus) -kaavion näyttämiseen vaaditaan sähköliittymän (P1-mittari) lukema ja aurinkosähköjärjestelmäsi HomeWizardin kWh-mittarin lukema. Voit myös muodostaa pariliitoksen suoraan aurinkoinvertterisi (Energy+) ja HomeWizard-sovelluksen välille.

Solar Consumption (Aurinkosähkön kulutus) -kaavion näyttämiseen vaaditaan:

P1-mittari ja aurinkosähköjärjestelmäsi HomeWizardin kWh-mittari tai (jos sinulla on Energy+-tilaus) suoraan integroitu invertteri.

Jos sinulla on useita erimerkkisiä inverttereitä, sinun on lisättävä jokainen invertteri, jotta kaavio näkyy oikein. Jos et voi lisätä muita inverttereitäsi (koska invertterin yhdistäminen ei ole käytettävissä sovelluksessa), voit korjata kaavion mittaamalla kulutusta Energy-sovelluksessa kWh-mittaria käyttämällä.

Jos sinulla on jo kWh-mittari ja olet jo lisännyt invertterin Energy-sovellukseen, kaavio näkyy virheellisesti, jos lisäät invertterin yhdistämistoimintoa käyttämällä, sillä se laskee silloin samat tiedot kahdesti.