P1-haaroittimen asentaminen
Päivitetty yli viikko sitten

P1-haaroittimessa on yksi P1-signaalitulo ja kolme P1-signaalilähtöä. Haaroitinta käytetään, kun samaan älymittariin halutaan liittää useita P1-laitteita.

P1-tulo

P1-tietojen lähde liitetään älymittariin mukana toimitetulla P1-kaapelilla. Tämä portti vilkkuu valkoisena tietoja vastaanotettaessa.

P1-lähtö

P1-tietojen lähtöportit liitetään P1-oheislaitteisiin, kuten HomeWizard-P1-mittariin. Tämä portti vilkkuu valkoisena, kun liitetty laite pyytää tietoja.

PWR-merkkivalo (virransyöttö)

vihreä vilkkuva: P1-signaalia odotetaan

vihreä: oikea toiminta

punainen: syötetty virta ei välttämättä riitä liitetyille laitteille

pois päältä: ei virransyöttöä

Jos PWR-merkkivalo on pois päältä tai se palaa punaisena, haaroitin saattaa tarvita lisävirransyöttöä. Tämä onnistuu parhaiten liittämällä P1-mittarin pohjaan USB-virransyötöllä varustettu HomeWizard-P1-mittari (P1-lähtö). P1-mittari syöttää silloin virtaa toisen P1-mittarin lähtöportteihin. Jos sinulla ei ole P1-mittaria, voit käyttää virransyöttöön haaroittimessa olevaa USB-porttia. Tätä tapaa ei kuitenkaan suositella, kun HomeWizard-P1-mittari on liitettynä.