Energy-laitteen lisääminen sovellukseen
Päivitetty yli viikko sitten

Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > Add new meter (Lisää uusi mittari) > "Laitteesi" > Begin setup (Aloita asetusten määrittäminen)

Varmista, että laitteesi on pariliitostilassa

• Wi-Fi-P1-mittari: paina painiketta, kunnes tilan merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä

• Wi-Fi-älypistorasia: paina painiketta, kunnes tilan merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä

• Wi-Fi-kWh-mittari: paina Wi-Fi-painiketta, kunnes kirjaimet "AP" alkavat vilkkua näytössä

Wi-Fi-asetusten määrittäminen

iOS 13+ / Android 10+: sinua kehotetaan automaattisesti muodostamaan yhteys "meterSetup"-verkkoon. Vahvista ja jatka valitsemalla Wi-Fi-verkkosi alla kuvatulla tavalla.

Android 9 tai alhaisempi:
1. Siirry puhelimesi Wi-Fi-asetuksiin ja muodosta yhteys seuraavaan Wi-Fi-verkkoon: P1meterSetup
2. Syötä seuraava salasana: SetupPass
3. Palaa takaisin Energy-sovellukseen, kun yhteys verkkoon on muodostettu. Näkyviin saattaa tulla ilmoitus "Internet-yhteyttä ei ole saatavilla". Voit jättää tämän ilmoituksen huomiotta, sillä puhelimesi on yhdistetty laitteen Wi-Fi-verkkoon, jota ei ole tällä hetkellä yhdistetty internetiin.

Valitse Wi-Fi-verkkosi

Valitse Wi-Fi-verkkosi luettelosta ja syötä Wi-Fi-salasanasi. Paina Continue (Jatka). Laite muodostaa nyt yhteyden Wi-Fi-verkkoosi.

Tarvitsetko apua?