HomeWizard Energy -sovelluksen käyttäminen
Mitä Anomaly Detection -poikkeamailmoitukset ovat?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinulla on Energy+-tilaus, sähkönkulutuksesi analysoidaan älykkäiden oppivien algoritmien avulla. Jos algoritmi havaitsee kulutuksessasi poikkeamia normaaliin käyttöösi verrattuna, se ilmoittaa tästä havainnosta lähettämällä sinulle ilmoituksen. Voit ottaa poikkeamien tunnistuksen käyttöön kohdasta Settings (Asetukset) > Notifications (Ilmoitukset) > Power total (Sähkö yhteensä) > Anomaly Detection (Poikkeamien tunnistus)

Voit aktivoida Energy+-tilauksen kohdasta Settings (Asetukset) > Energy+ tai verkkokauppamme kautta.