Wi-Fi-P1-mittarin asentaminen

Wi-Fi-P1-mittarin asennus vaihe vaiheelta

Päivitetty yli viikko sitten

Asenna P1-mittari älymittariisi

1. Liitä P1-mittari älymittarisi P1-porttiin

2. Sykkivä valkoinen (tehdastila)

Jos P1-mittarin virransyöttö tapahtuu älymittarin kautta, se alkaa vilkkua nyt valkoisena.
Alankomaat: jos sinulla on vanhempi älymittariversio, sinun saattaa olla tarpeen käyttää virta-adapterisarjaa (ei sisälly toimitukseen), jotta P1-mittari kytkeytyy päälle. Voit ostaa adapterisarjan kaupastamme.

3. Aktivoi pariliitostila

Paina P1-mittarin painiketta ja pidä se painettuna, kunnes P1-mittari alkaa vilkkua sinisenä. Pariliitostila on nyt aktivoitu.

Lataa maksuton Energy-sovellus

Lataa laitteellesi oikea sovellus hakemalla se App Store- tai Play Store -kaupasta hakusanoilla "HomeWizard Energy" tai napsauttamalla alla olevia linkkejä.

HomeWizard Energy

Lataa napsauttamalla

Noudata sovelluksen näyttämiä ohjeita tai lue alla olevat ohjeet.

Luo HomeWizard-verkkotili

1. Avaa HomeWizard Energy -sovellus ja aloita asennusprosessi napauttamalla Next (Seuraava).

2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja paina Next (Seuraava)

3. Napauta Create account (Luo tili) tai syötä HomeWizard-tilisi salasana

4. Syötä huoneistosi ("Home") nimi

5. Aseta huoneistosi ("Home") sijainti. Sinua pyydetään myöntämään sijaintisi käyttöoikeus. Nämä tiedot tallennetaan ainoastaan kerran asennuksen valtuuttamista ja P1-mittarin Wi-Fi-asetusten määrittämistä varten (Wi-Fi-tietojen lukeminen vaatii pääsyn sijaintiin).

6. Sovelluksen asetukset on nyt määritetty

Lisää P1-mittari

Paina Add a device (Lisää laite) > P1 Meter (P1-mittari) > Begin setup (Aloita asetusten määrittäminen)

Varmista, että P1-mittarisi vilkkuu edelleen sinisenä (pariliitostila)

iOS 13+ / Android 10+: sinua kehotetaan automaattisesti muodostamaan yhteys "P1meterSetup"-verkkoon. Vahvista ja jatka valitsemalla Wi-Fi-verkkosi alla kuvatulla tavalla.

Android 9 tai alhaisempi:
1. Siirry puhelimesi Wi-Fi-asetuksiin ja muodosta yhteys seuraavaan Wi-Fi-verkkoon: P1meterSetup
2. Syötä seuraava salasana: SetupPass
3. Palaa takaisin Energy-sovellukseen, kun yhteys verkkoon on muodostettu. Näkyviin saattaa tulla ilmoitus "Internet-yhteyttä ei ole saatavilla". Voit jättää tämän ilmoituksen huomiotta, sillä puhelimesi on yhdistetty P1-mittarin Wi-Fi-verkkoon, jota ei ole yhdistetty tällä hetkellä internetiin.

Valitse Wi-Fi-verkkosi

Valitse Wi-Fi-verkkosi luettelosta ja syötä Wi-Fi-salasanasi. Paina Continue (Jatka). P1-mittari muodostaa nyt yhteyden Wi-Fi-verkkoosi.

Kun yhteys on muodostettu, P1-mittarin tila muuttuu vihreäksi ja sinut ohjataan sovelluksen aloitusnäyttöön.