Wi-Fi-älypistorasian asentaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Wi-Fi-älypistorasian asentaminen on erittäin yksinkertaista.

Liitä älypistorasia pistorasiaan, joka sijaitsee lähellä laitetta, jonka kulutusta haluat mitata. Liitä sitten tämä laite älypistorasiaan.

Älypistorasia on oletuksena pois päältä, ja se vilkkuu valkoisena (tehdastila); kytke älypistorasia tarvittaessa päälle painamalla siinä olevaa painiketta.

Wi-Fi-älypistorasian yhdistäminen sovellukseen

• Uudet käyttäjät: asenna Homewizard Energy -sovellus.

• Olemassa olevat käyttäjät: siirry sovelluksessa kohtaan Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) > Add Device (Lisää laite) > Energy Socket (Älypistorasia).

Noudata sovelluksen näyttämiä ohjeita tai lue ohjeet täältä.