3-vaiheisen Wi-Fi-kWh-mittarin asentaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Varoitus: asenna tämä laite vain, jos sinulla on asianmukaiset sähköasennuksiin liittyvät tiedot ja ymmärrät niihin liittyvät vaarat. Turvallisuuteen liittyvien varotoimenpiteiden laiminlyönti voi aiheuttaa vakavia henkilövahinkoja.

Asennus

• kWh-mittari asennetaan johdonsuojakatkaisijan jälkeen.

• kWh-mittarin yläosassa olevat liittimet kytketään katkaisijan 230 V~:n liittimiin.

• Mittarin alaosassa olevat liittimet kytketään LÄHTEESEEN, jonka kulutusta haluat mitata. Tämä lähde voi olla esim. aurinkopaneelijärjestelmä, sähköautolaturi, lämpöpumppu tai verkkovirtaliitäntä.

Asennus

Vaihe 1: katkaise virransyöttö

Varmista ennen asennuksen aloittamista, että virransyöttö on katkaistu. Poista katkaisijan kotelon suojus ja varmista tähän tarkoitettuja työkaluja käyttämällä, että katkaisija on jännitteetön.

Vaihe 2: asenna kWh-mittari

Etsi mitattavan lähteen katkaisija. Asenna kWh-mittari DIN-kiskoon. Muista napsauttaa kWh-mittari paikoilleen sen pohjassa olevaa mustaa salpaa käyttämällä.

Vaihe 3: kytke mitattavan lähteen vaihejohtimet

Kytke lähteen vaihejohtimet (ruskea/harmaa/musta) kWh-mittarin alaosassa oleviin liittimiin 5/6/7.

Vaihe 4: kytke mitattavan lähteen nollajohdin

Kytke lähteen sininen nollajohdin kWh-mittarin alaosassa olevaan liittimeen 8.

Vaihe 5: kytke katkaisijan ja kWh-mittarin välinen nollajohdin

Kytke katkaisijan nollaliitin kWh-mittarin liittimeen 4 (ylhäällä oikealla) lisäjohtimia käyttämällä. Suosittelemme 4 mm:n kuparijohdinta, joka soveltuu enintään 32 A:n kuormille.

Vaihe 6: kytke katkaisijan ja kWh-mittarin väliset vaihejohtimet

Kytke katkaisijan vaiheliittimet kWh-mittarin liittimiin 1/2/3 lisäjohtimia käyttämällä. Suosittelemme 4 mm:n kuparijohdinta, joka soveltuu enintään 32 A:n kuormille.

Vaihe 7: tarkista kytkennät

Varmista, että kaikki ruuvit on kiristetty. Varmista pitävä kytkentä vetämällä jokaista johdinta yksitellen (2,5–3 Nm).

Vaihe 8: kytke virransyöttö päälle

Sulje johdonsuojakatkaisijan kotelon suojus ja kytke virransyöttö päälle. kWh-mittarin näyttö kytkeytyy päälle. Asennus on valmis!

Pariliitostila

Paina kWh-mittarin Wi-Fi-kuvaketta, kunnes kirjaimet "AP" alkavat vilkkua näytössä. kWh-mittari on nyt pariliitostilassa. Jos kirjaimet lakkaavat vilkkumasta, yritä uudelleen.

Siirry HomeWizard Energy -sovelluksen kohtaan Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) > Add new meter (Lisää uusi mittari) > kWh Meter (kWh-mittari) ja noudata ohjeita.