Jeg kan ikke se aflæsninger af min gasmåler. Hvad kan jeg gøre?
Jeg kan ikke se aflæsninger af min gasmåler. Hvad kan jeg gøre?
Opdateret over en uge siden

Vigtigt!Gas er ikke tilgængeligt på skærmen Nu i appen. Hvis du ikke kan se nogen gasmåleraflæsninger, kan dette være årsagen:

Din gasmåler har ikke udsendt nok data endnu

På ældre gasmålere kan der gå op til 2 timer, før du ser den første gasgraf.

Din gasmåler er ikke parret med din smartmåler

Din smartmåler til gas skal være parret med din smartmåler, så din netoperatør kan fjernaflæse din måler. Det er muligt, at den tekniker, der har installeret din gasmåler,ikke har parret den korrekt. Du kan kontrollere, om din gasmåler er parret, ved at prøve at finde gasmålerens aflæsninger på smartmålerens skærm. Hvis du ikke kan finde gasmålerens aflæsninger på smartmålerens skærm, er parringsopsætningen ikke korrekt. Kontakt din netoperatør.