Administration af dine ordrer
Ordrer
Jeg har ikke modtaget min ordre. Hvad skal jeg gøre?

Forsendelsesmetoder og sporingskoder

Opdateret over en uge siden

Sådan finder du status på din ordre

Hvis du ikke har modtaget din ordre endnu, bedes du tjekke sporingsoplysningerne i din forsendelsesmail. Du kan bruge disse oplysninger til at spore din ordres leveringsstatus direkte på budtjenestens hjemmeside.

Hvis du har en HomeWizard-konto, kan du også se dine ordrer, finde sporingskoder og downloade fakturaer under Min konto > Ordrer.

Hvad skal jeg gøre, hvis ordren ikke bliver leveret?

Hvis din leveringsstatus viser, at din ordre ikke kunne leveres, fordi den ikke er blevet modtaget eller er blevet forsinket, bedes du vente på, at din pakke bliver leveret. Hvis pakken ikke er leveret efter 5 arbejdsdage, skal du kontakte os.