Hvordan kan jeg oprette brugerdefinerede notifikationer?
Opdateret over en uge siden

Med Energy+ kan du oprette brugerdefinerede notifikationer, som advarer eller informerer dig, når der sker noget bestemt. Giv notifikationen et navn, og indstil, hvornår du gerne vil modtage denne notifikation:

• Når watt pr. minut stiger eller falder til under en bestemt værdi.

• Når liter pr. minut stiger eller falder til under en bestemt værdi.

Du kan oprette flere notifikationer for P1 Meter, Energy Socket kWh Meter og Watermeter. Du kan også bruge "Minimum deaktiveringstid" for midlertidigt at deaktivere notifikationen, efter at den er udløst.

Svartiden for en notifikation er mindre end 1 minut.

Når du har oprettet en notifikation, kan andre brugere aktivere den i deres notifikationsindstillinger, hvis de også vil modtage dem.

Gå til Indstillinger > Notifikationer > "Din enhed" > + Tilføj notifikation

Her er nogle eksempler på, hvad du kan gøre med disse nyttige brugerdefinerede notifikationer.(de reelle indstillinger kan variere pr. brugstilfælde)

Send en notifikation, når der er overskudsstrøm:

Når forbruget falder til under -1.000 W i 5 minutter, minimum deaktiveringstid på 5 timer.

Send en notifikation, hvis en enhed har været på i længere end 60 minutter:

Når forbruget stiger til over 50 W i 60 minutter

Send en notifikation, når vandforbruget er for højt, eller når du bruger vand for længe:

Når forbruget stiger til over 10 l pr. minut i 20 minutter

Send en notifikation, når tv'et tænder:

Når forbruger stiger til over 30 watt i 1 minut.

Send en notifikation, når din opvaskemaskine er færdig: (eller vaskemaskine og tørretumbler osv.)

Når forbruget falder til under 5 watt i 5 minutter.