Energi-uttag
Så här installerar du Wifi Energy-uttaget
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är väldigt enkelt att installera ett Wifi Energy-uttag.

Sätt in kontakten i ett uttag i närheten av den enhet du vill mäta. Uttaget är kompatibelt med de jordade vägguttag som används i Belgien. Koppla sedan den enhet du vill mäta.

Som standard är uttaget frånslaget och blinkar vitt (fabriksläge), klicka på knappen på uttaget för att slå på det om så behövs.

Anslut Wifi Energy-uttaget till appen

• Nya användare: Installera HomeWizard Energy-appen.

• Befintliga användare: I appen går du till Inställningar > Mätare > Lägg till enhet > Energy-uttag.

Följ instruktionerna i appen. Eller läs instruktionerna här.