Allmän
Så här lägger du till en Energy-enhet i appen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gå till Inställningar > Lägg till ny mätare > "Din enhet" > Starta konfiguration

Se till att enheten är i parningsläge

• Wifi P1-mätare: Tryck på knappen tills statuslampan blinkar blått

• Wifi Energy-uttag: Tryck på knappen tills statuslampan blinkar blått

• Wifi kWh-mätare: Tryck på wifi-knappen tills "AP" blinkar på displayen

Wifi-konfiguration

iOS 13+ /Android 10+: Du kommer automatiskt att ombes att ansluta till nätverket "mätarKonfiguration". Bekräfta och fortsätt till Välj Wifi nedan.

Android 9 eller tidigare:
1. Gå till Wifi-inställningarna på telefonen och anslut till Wifi-nätverket: KonfigurationP1-mätare
2. Ange lösenord: KonfigureraLösen
3. Gå tillbaka till Energy-appen när du har lyckats ansluta till nätverket. Det kan hända att det står ''Ingen internetanslutning tillgänglig''. Du kan ignorera detta eftersom du nu har anslutit din telefon till enhetens Wifi-nätverk, vilket för närvarande inte har något internet.

Välj Wifi

Välj ditt wifi-nätverk i listan och ange ditt wifi-lösenord. Tryck på Fortsätt. Enheten ansluter nu till ditt wifi-nätverk.