Stödjer Energy trefasmätare?

Energy har stöd för trefasmätare och -mätningar

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Trefassystem stöds av de grundläggande app-funktionerna och visas som en kombinerad totalsumma.

Om du uppgraderar till Energy+ kan du aktivera dataloggning för alla tre separata faser för mätare som stödjer detta. Du kan aktivera Energy+ under Inställningar > Energy+

Enheter med stöd för trefasmätningar

• Wifi P1-mätare på en smartmätare med SMR-versionsnummer 4 eller senare

• Wifi kWh-trefasmätare

Aktivera trefasgrafer:

Inställningar > Grafer > "Din graf" > Visa faser i linjediagram (om det här alternativet inte finns tillgängligt stöds det inte av smartmätaren)