Användning av HomeWizard Energy
Grafer
Hur lagras den data jag genererar på Energy?

Läs mer om hur dina Energy-data lagras och skyddas

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Dina Energy-data lagras i HomeWizard-molnet. Det är här graferna beräknas, visas och bevakas för att stödja Energy-appens funktioner. Alla känsliga data från dina mätare till molnet och från molnet till din app är krypterade. HomeWizard-molnet ligger i Europa och övervakas och skyddas omsorgsfullt av våra säkerhetsspecialister. Endast ett begränsat antal HomeWizard-utvecklare har direkt tillgång till data i HomeWizard-molnet i underhålls- och utvecklingssyfte.

HomeWizard värnar om din integritet och säljer inte dina personuppgifter till externa parter. Vi använder den senaste teknologin för att skydda dina personuppgifter. Vill du veta mer om vilka personuppgifter vi samlar in och varför? Läs vår integritetspolicy