Installatie en compatibiliteit
Hoe controleer ik of ik de laatste versie van de software heb op mijn HomeWizard product?
Hoe controleer ik of ik de laatste versie van de software heb op mijn HomeWizard product?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De software van je HomeWizard product wordt regelmatig bijgewerkt om problemen op te lossen (bugfixes) en je product veilig te houden (beveiligingsupdates). Je hoeft hier als gebruiker niets voor te doen. De updates gebeuren automatisch.

Wil je de update van de nieuwe software forceren of wil je controleren welke versie van de software op jouw product staat? Volg dan onderstaande stappen.

Let op! Onze software wordt in delen uitgerold naar onze gebruikers. Het komt daarom voor dat de ene gebruiker een andere versie van de software bezit dan de andere gebruiker. Wil je de laatste software van onze app gebruiken, volg ook dan onderstaande stappen om de app geforceerd te updaten.

Update je product met de nieuwe software

Nieuwe software van je HomeWizard product handmatig updaten:

1. Ga in de app naar instellingen > ‘Meters’.

2. Kies de meter die je wilt updaten.

3. Tik op de drie puntjes rechtsboven in het scherm en kies voor ‘Controleer op updates’.

Je HomeWizard product is nu geüpdatet naar de nieuwste software.

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie (paarse knop rechtsonder in het scherm).