Energy apparaten
De meting van mijn Watermeter wijkt af, wat kan ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de Watermeter correct te laten meten, moet deze te allen tijde van stroom worden voorzien (batterij of kabel). De volgende oorzaken kunnen voor afwijking zorgen:

• Bij het opstarten na een software-update is de meting niet actief voor ± 1 minuut

• Bij het aansluiten/vervangen van de batterijen of kabel doet de Watermeter een kalibratie van 5 Liter.

• Er is stroomuitval geweest waardoor de Watermeter tijdelijk niet heeft gewerkt.

• Aan een kabel kan de Watermeter tot 200 liter per minuut meten. Op batterijen meet de Watermeter tot 30 liter per minuut (neem contact op met de klantenservice om aan te passen, bij hogere waarde lagere batterijlevensduur).

Als u merkt dat uw metingen niet nauwkeurig zijn nadat u bovenstaande punten in overweging heeft genomen, moet deze mogelijk opnieuw worden gekalibreerd met uw analoge watermeter. U kunt de functie voor opnieuw kalibreren in de app gebruiken. Ga naar instellingen > meters > ''Watermeter'' > opties ••• > sensoren kalibreren. (bij gebruik op batterijen drukt u op de knop op de Watermeter om de kalibratie te starten na activering vanuit de app)