Hoe kan ik meerdere gebruikers toevoegen?

Extra gebruikers beheren in Energy

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw hele huishouden toegang geven tot Energy? U kunt eenvoudig extra gebruikers toevoegen aan de Energy-app.

Extra gebruikers toevoegen

1. Open de 'HomeWizard Energy'-app .

2. Ga naar ⚙ Instellingen

3. Tik op 'Mijn huis' om een ​​overzicht te zien van de gebruikers die toegang hebben tot je huis.

4. Tik op + gebruikers toevoegen om een ​​extra gebruiker uit te nodigen.

5. Voer het e-mailadres van de gebruiker in om ze uit te nodigen.

• Gebruikers zonder account: ontvangen nu een e-mail met een wachtwoord om in te loggen op de Energy-app voor toegang tot het huis.

• Bestaande gebruikers: kunnen inloggen met hun bestaande inloggegevens, bestaande gebruikers hebben al een bestaand huis en kunnen van huis wisselen door op de naam van het huis in de linkerbovenhoek van het startscherm te tikken.

Elke keer dat een gebruiker zijn eerste Energy-apparaat installeert, wordt automatisch een nieuw huis gemaakt. Als je een apparaat installeert dat al was geconfigureerd in een bestaand huis, wordt het apparaat automatisch verwijderd en naar het nieuwe huis verplaatst.

Als een gebruiker al eerder een apparaat heeft geïnstalleerd dan is er al een huis aangemaakt. Deze gebruiker kan van huis wisselen door op de huisnaam te drukken op het startscherm in de linkerbovenhoek.