Gå til hovedinnhold
Hvordan kobler jeg til omformeren fra Solis?
Oppdatert over en uke siden

For å legge omformeren fra Solis til i Energy-appen må du legge inn HomeWizard som en gjest. Du trenger også Solis-ID-en din, som du finner øverst på skjermen i SolisCloud-appen.

Krav og funksjoner

• Du trenger Energy+ og en omformer fra Solis med internettilkobling for å bruke denne funksjonen.

• API-dataene blir tilgjengelige i Energy-appen hvert 15. minutt. Det er ikke mulig å se data i sanntid slik du kan med kWh-måleren eller P1 Meter fra HomeWizard.

• Data kan kun leses fra tidspunktet da omformeren ble koblet til. Du får ikke tilgang til tidligere data.

• HomeWizard anbefaler at du lager et unikt passord før du legger innloggingsinformasjonen din inn i Energy-appen. Brukeren samtykker i at denne informasjonen lagres og brukes av HomeWizard for å samle inn data fra omformeren.

• API-tilkoblinger kan påvirkes av eksterne faktorer, som for eksempel endringer i enheter og tjenester fra tredjeparter og hvor stabile, raske og nøyaktige disse er. Brukeren godtar at HomeWizard ikke kan holdes ansvarlig for hvorvidt API-er fra tredjeparter er tilgjengelige eller fungerer som de skal.

Slik kobler du til omformeren

For å koble omformeren fra Solis til HomeWizard Energy-appen, går du til Innstillinger > Målere > Legg til enhet > Solis. Appen ber deg om å gjennomføre disse trinnene:

1. Åpne SolisCloud-appen.

2. Klikk på ••• øverst i høyre hjørne.

3. Klikk på 'Rediger informasjon'.

4. Gå til fanen 'Koble til konto'.

5. Velg 'Legg til gjest'.

6. Legg til sales@homewizard.com her

7. Klikk på 'Bekreft tilknytning'.

Trinn 1 & 2

Trinn 3

Trinn 4

Trinn 5

Trinn 6

Trinn 7

Deretter går du tilbake til Energy-appen og legger inn ID-en din. Denne finner du i SolisCloud-appen.

Feilsøking

Hvis grafen din ikke viser data eller dataene ikke er fullstendige, må du forsikre deg om at omformerne er tilkoblet samme installasjon. Du kan sjekke dette i SolisCloud-appen.