Hvordan koble til Growatt-omformeren min
Oppdatert over en uke siden

For å legge til din Growatt solcelle-omformer til energiappen trenger du ditt Growatt-brukernavn og passord. Dette er den samme informasjonen som brukes av Growatt ShinePhone-appen for overvåking av solcellepanelene dine.

Krav og funksjonalitet

• For denne funksjonaliteten kreves Energy+ og en Growatt-omformer med internettforbindelse.

• API-dataene er tilgjengelige i Energy-appen per 15 minutter. Det er ikke mulig å se sanntidsdataene som med HomeWizard kWh-måleren eller P1 Meter.

• Dataene leses kun fra tilkoblingsøyeblikket, det finnes ikke støtte for historiske data.

• HomeWizard anbefaler på det sterkeste bruk av et unikt generert passord før du oppgir påloggings- eller autorisasjonsinformasjon i Energy-appen. Brukeren samtykker til at autorisasjonsinformasjonen deres lagres og brukes av HomeWizard for å samle inn data fra omformeren.

• API-tilkoblinger er underlagt eksterne faktorer, som endringer, stabilitet, hastighet og nøyaktighet til tredjepartsenheter og -tjenester. Brukeren godtar å forstå at HomeWizard på ingen måte kan holdes ansvarlig for tilgjengeligheten og korrekt funksjon av tredjeparts API-er.

Koble til omformeren din

Gå til Innstillinger > Målere > Legg til enhet > Growatt og skriv inn påloggingsinformasjonen din. Appen vil nå koble til omformeren.

Feilsøking

Hvis grafen viser ufullstendige eller ingen data, sørg for at omformerne er i samme installasjon. Du kan sjekke dette ved å gå til Growatt-appen.