Gå til hovedinnhold
Hvordan kobler jeg til omformeren fra APsystems?
Oppdatert over en uke siden

For å legge solenergiomformeren fra APsystems til i Energy-appen trenger du brukernavnet og passordet til kontoen din hos APsystems. Det er samme informasjon som du bruker i APsystems-appen for å overvåke solcellepanelene dine.

Krav og funksjoner

• Du trenger Energy+ og en solenergiomformer fra APsystems med internettilkobling for å bruke denne funksjonen.

• API-dataene blir tilgjengelige i Energy-appen hvert 15. minutt. Det er ikke mulig å se data i sanntid slik du kan med din kWh-måler eller P1 Meter fra HomeWizard.

• Data kan kun leses fra tidspunktet da omformeren ble koblet til. Du får ikke tilgang til tidligere historikk.

• HomeWizard anbefaler at du lager et unikt passord før du legger innloggingsinformasjonen din inn i Energy-appen. Brukeren samtykker i at denne informasjonen lagres og brukes av HomeWizard for å samle inn data fra omformeren.

• API-tilkoblinger kan påvirkes av eksterne faktorer, som for eksempel endringer i enheter og tjenester fra tredjeparter og hvor stabile, raske og nøyaktige disse er. Brukeren godtar at HomeWizard ikke kan holdes ansvarlig for hvorvidt API-er fra tredjeparter er tilgjengelige eller fungerer som de skal.

Slik kobler du til omformeren

Gå til Innstillinger > Målere > Legg til enhet > APsystems og angi innloggingsinformasjonen din. Da kobler appen seg til omformeren.

Feilsøking

Hvis grafen din ikke viser data eller dataene ikke er fullstendige, må du forsikre deg om at omformerne er tilkoblet samme installasjon. Du kan sjekke dette i APsystems-appen.