Hvordan oppretter jeg egendefinerte varslinger?
Oppdatert over en uke siden

Med Energy+ kan du lage tilpassede varsler som varsler eller informerer deg når noe skjer. Gi varselet et navn og angi når du vil motta varselet:

• når watt per minutt stiger over eller faller under en viss verdi.

• når liter per minutt stiger over eller faller under en viss verdi.

Du kan opprette flere varsler for P1 Meter, Energy Socket, kWh Meter og Watermeter. Du kan også bruke 'Minimum ventetid' for å deaktivere varselet midlertidig etter at det er utløst.

Responstiden for et varsel er mindre enn 1 minutt.

Når du har opprettet et varsel, kan andre brukere i hjemmet aktivere det i varslingsinnstillingene hvis de også vil motta dem.

Gå til Innstillinger > Varsler > 'Din enhet' > + Legg til varsel

Her er bare noen eksempler på hva du kan gjøre med de kraftige egendefinerte varslene.(faktiske innstillinger kan variere avhengig av brukstilfelle)

Send et varsel når det er overskuddsstrøm:

Når bruken faller under -1000W i 5 minutter, minimum avtid 5 timer.

Send et varsel hvis en enhet har vært på i mer enn 60 minutter:

Når bruken stiger over 50W i 60 minutter

Send et varsel når vannforbruket er for høyt eller du bruker vann for lenge:

Når bruken stiger over 10l/min i 20 minutter

Send et varsel når TV-en slås på:

Når bruken stiger over 30 watt i 1 minutt.

Send et varsel når oppvaskmaskinen er ferdig: (eller vaskemaskin og tørketrommel osv.)

Når bruken faller under 5 watt i 5 minutter