Slik kontakter du oss

Vi er her for å hjelpe deg

Oppdatert over en uke siden

Hjelpeavdelingen for HomeWizard

Har du spørsmål om hvordan du bruker produktene våre, grafer, målinger, Energy+, kompatibilitet eller installasjon av produktene våre? Hjelpeavdelingen svarer på opptil 97 % av alle spørsmålene dine ved å bruke dusinvis av artikler med detaljert informasjon om hvordan du feilsøker og bruker produktene våre. Kunne du ikke finne et svar eller trenger du personlig støtte? Chat med oss!

Hvorfor er vår personlige støtte kun chat?

Vi synes det er veldig viktig å hjelpe kundene våre med spørsmål eller med produktene våre. Ved å chatte med oss kan vi hjelpe flere kunder med å løse problemer og svare på komplekse spørsmål raskere enn på e-post eller telefon.

Hvordan chatter du med oss

Kontakt oss ved å trykke på den lilla knappen nederst til høyre på skjermen for å åpne en chat med oss og klikk ''Send oss en melding''. Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig via chat eller e-post.