Energy-enheter
Watermeter måler ikke riktig. Hva kan jeg gjøre?
Oppdatert over en uke siden

For at Watermeter skal måle riktig, må den til enhver tid forsynes med strøm (batteri eller kabel). Som standard kan følgende årsaker forårsake avvik i avlesningene:

• Under en fastvareoppdatering er avlesningen inaktiv i ± 1 minutt

• Når du kobler til/bytter batterier, utfører Watermeter en kalibrering på de første 5 literne.

• Et strømbrudd fører til at Watermeter ikke kan lese.

• Watermeter kan måle opptil 200 liter per minutt på en kabel. På batterier måler Watermeter opptil 30 liter per minutt (kontakt support for å justere, høyere verdi reduserer batterilevetiden).

Hvis du finner ut at målingene dine ikke er nøyaktige etter å ha vurdert punktene ovenfor, kan det hende at den må kalibreres på nytt med din analoge vannmåler. Du kan bruke omkalibreringsfunksjonen i appen. Gå til innstillinger > målere > ''Watermeter'' > alternativer ••• > rekalibrer sensorer. (når du bruker batterier, trykk på knappen på Watermeter for å starte kalibreringen etter aktivering fra appen)