Jeg ser ikke noen avlesninger på gassmåleren min. Hva kan jeg gjøre?
Jeg ser ikke noen avlesninger på gassmåleren min. Hva kan jeg gjøre?
Oppdatert over en uke siden

Obs!: Gass er ikke tilgjengelig på Nå-skjermen i appen. Hvis du ikke ser noen gassmåleravlesninger, kan dette være årsaken:

Gassmåleren din har ikke sendt nok data ennå

På eldre gassmålere kan det ta opptil 2 timer før du ser de første gassgrafene.

Gassmåleren din er ikke koblet sammen med smartmåleren

Smart-gassmåleren din er ment å være sammenkoblet med smartmåleren din, slik at nettoperatøren kan lese av måleren din eksternt. Det er mulig at teknikeren som installerte gassmåleren paret den feil. Du kan sjekke om gassmåleren din er sammenkoblet ved å prøve å finne gassmåleravlesningene på displayet i smartmåleren. Finner du ikke gassmåleravlesninger på displayet i smartmåleren? Da er sammenkoblingen feilkonfigurert. Kontakt nettoperatøren din.