Hvordan legge til en Energy-enhet i appen
Oppdatert over en uke siden

Gå til Innstillinger > Legg til ny måler > 'Din enhet' > Begynn konfigureringen

Sørg for at enheten din er i sammenkoblingsmodus

• Wi-Fi P1 Meter: Trykk på knappen til statuslampen blinker blått

• Wi-Fi Energy Socket: Trykk på knappen til statuslampen blinker blått

• Wi-Fi kWh-måler: Trykk på Wi-Fi-knappen til displayet viser 'AP' blinkende

Wi-Fi-oppsett

iOS 13+ /Android 10+: Du blir automatisk bedt om å koble til 'meterSetup'-nettverket. Bekreft og fortsett til Velg Wi-Fi nedenfor.

Android 9 eller lavere:
1. Gå til Wi-Fi-innstillingene på telefonen og koble til Wi-Fi-nettverket: P1meterSetup
2. Skriv inn passordet: SetupPass
3. Gå tilbake til Energy-appen etter at du har koblet til nettverket. Du kan se ''Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig''. Dette kan ignoreres, siden du nå har koblet telefonen til Wi-Fi-nettverket til enheten, som for øyeblikket ikke har internett.

Velg Wi-Fi

Velg Wi-Fi-nettverket ditt fra listen og skriv inn Wi-Fi-passordet ditt. Trykk fortsett. Enheten vil nå koble til Wi-Fi-nettverket ditt.