Vesimittarin käyttäminen paristoilla
Päivitetty yli viikko sitten

Vesimittari toimii kahdella CR123A-paristolla yhden vuoden ajan. Paristoilla toimiva vesimittari kerää tiedot 5 minuutin välein ja lähettää ne sovellukseen 4 kertaa päivässä. Mittari on näiden aikojen välillä virtaa säästävässä lepotilassa.

Voit halutessasi lähettää kerätyt tiedot välittömästi pitämällä vesimittarin painikkeen painettuna 1 sekunnin ajan (tämä lyhentää paristojen kestoa).

Vesimittari kykenee mittaamaan paristoja käytettäessä tarkasti enintään 35 litran minuuttivirtaaman. 30 litraa riittää suihkun ja kahden muun vesikalusteen samanaikaisen käytön (esim. hana tai WC:n huuhtelu) mittaamiseen. Jos vettä kulutetaan enemmän (esim. jos kyseessä on suurempi talous, jossa on useampia suihkuja), vakiomittarin mittauskapasiteetti ei ole välttämättä riittävä. Suosittelemme silloin USB-C-virransyöttöä tai vesimittarin mittauskapasiteetin kasvattamista asetusten kautta (tämä lyhentää paristojen kestoa).