Energy-laitteet
Vesimittarini ei mittaa tarkasti, mitä voin tehdä?
Päivitetty yli viikko sitten

Vesimittari tarvitsee jatkuvan virransyötön (paristojen tai kaapelin avulla), jotta se mittaa oikein. Mittauksissa ilmenevät poikkeamat saattavat johtua seuraavista syistä:

• Mittari ei mittaa lukemia ± 1 minuuttiin laiteohjelmistopäivitysten aikana.

• Kun vesimittarin kaapeli liitetään tai paristot vaihdetaan, mittari suorittaa kalibroinnin ensimmäisten 5 litran perusteella.

• Vesimittari ei kykene välttämättä mittaamaan lukemia sähkökatkon aikana.

• Vesimittari kykenee mittaamaan enintään 200 litran minuuttivirtaaman, jos sen virransyöttöön käytetään kaapelia. Jos virransyöttöön käytetään paristoja, vesimittari kykenee mittaamaan enintään 30 litran minuuttivirtaaman (ota yhteyttä tukeen, jos haluat muokata tätä arvoa; korkeampi arvo lyhentää paristojen kestoa).

Jos lukemat eivät ole tarkkoja ja olet huomioinut jo yllä mainitut syyt, mittari saattaa olla tarpeen kalibroida uudelleen analogisen vesimittarisi kanssa. Voit käyttää sovelluksen uudelleenkalibrointiominaisuutta. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) > "Vesimittari" > Options (Valinnat) ••• > Recalibrate sensors (Kalibroi anturit uudelleen). (Jos käytät paristoja, aloita kalibrointi vesimittarin painiketta painamalla, kun se on aktivoitu sovelluksesta.)