Spring videre til hovedindholdet
Hvordan tilslutter jeg min Solis-omformer?
Opdateret over en uge siden

For at føje din Solis-omformer til Energy-appen skal du tilføje HomeWizard som gæst, og du skal bruge dit Solis-ID. Du kan finde det øverst på skærmen i SolisCloud-appen.

Krav og funktionaliteter

• Energy+ og en Solis-omformer med internetforbindelse er nødvendige for denne funktionalitet.

• API-dataene er tilgængelige i Energy-appen hvert 15. minut. Det er umuligt at se live-data, som du kan med en HomeWizard kWh-måler eller P1 Meter.

• Dataene læses kun fra tilslutningstidspunktet. Der er ingen understøttelse af historiske data.

• HomeWizard anbefaler kraftigt at bruge en unikt genereret adgangskode, inden der videregives login- eller autorisationsoplysninger i Energy-appen. Brugeren giver samtykke til, at vedkommendes legitimationsoplysninger bliver gemt og anvendt af HomeWizard til at indsamle data fra hans/hendes omformer.

• API-forbindelser er underlagt eksterne faktorer, såsom ændringer, stabilitet, hastighed og nøjagtighed hos tredjepartsenheder og -tjenester. Brugeren accepterer, at HomeWizard på ingen måde kan holdes ansvarlig for, at API'er fra tredjepart er tilgængelige og fungerer korrekt.

Tilslut din omformer

For at forbinde din Solis-omformer med HomeWizard Energy-appen skal du gå til Indstillinger > Målere > Tilføj enhed > Solis. Appen vil bede dig om at gennemføre følgende trin:

1. Åbne SolisCloud-appen.

2. Klikke på ••• i øverste højre hjørne af visningen.

3. Klik på ‘Rediger oplysninger’.

4. Gå til fanen 'Link til konto'.

5. Vælg 'Tilføj gæst'.

6. Tilføj 'sol@homewizard.com' her.

7. Klik på 'Bekræft tilknytning'.

Trin 1 & 2

Trin 3

Trin 4

Trin 5

Trin 6

Trin 7

Efter disse trin skal du gå tilbage til Energy-appen og indtaste dit ID. Dit ID kan findes i din SolisCloud-appen.

Fejlfinding

Hvis din graf viser ufuldstændige data eller slet ingen data, skal du kontrollere, at dine omformere er i den samme installation. Du kan tjekke dette i SolisCloud-appen.