Sådan tilslutter du din Enphase-omformer
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil føje din Enphase-solcelleomformer til Energy-appen skal du bruge dit Enphase-brugernavn og den tilhørende adgangskode. Det er de samme loginoplysninger, som Enphase-appen bruger til at overvåge dine solpaneler.

Krav og funktioner

• Der skal bruges Energy+ og en Enphase-omformer med en internetforbindelse til denne funktion.

• API-data er tilgængelige i Energy-appen hvert 15. minut. Det er ikke muligt at se livedata som med HomeWizard kWh meter eller P1 meter.

• Dataene aflæses først fra det øjeblik, der tilsluttes, og historiske data understøttes ikke.

• HomeWizard anbefaler kraftigt at bruge en unikt genereret adgangskode, før login- og godkendelsesoplysningerne afsløres i Energy-appen. Brugeren giver sit samtykke til, at hans/hendes loginoplysninger kan lagres og bruges af HomeWizard til at indsamle data fra vedkommendes omformer.

• API-forbindelser er underlagt eksterne faktorer såsom tredjepartsenheders og -tjenesters ændringer, stabilitet, hastighed og nøjagtighed. Brugeren accepterer, at HomeWizard på ingen måde kan holdes ansvarlig for, at tredjeparts API'er er tilgængelige og fungerer korrekt.

Tilslut din omformer

Gå til Indstillinger > Målere > Tilføj enhed > Enphase , og indtast dine loginoplysninger. Appen forbinder nu til omformeren.

Fejlfinding

Hvis din graf mangler delvise eller hele data, skal du sørge for, at dine omformere er det samme sted. Du kan tjekke dette ved at gå til Enphase-appen.