Sådan tilslutter du din GoodWe-omformer
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil tilføje din GoodWe-solcelleomformer til Energy-appen skal du bruge dit GoodWe-brugernavn og den tilhørende adgangskode. Det er de samme loginoplysninger, som GoodWe SEMS portal-appen bruger til at overvåge dine solcellepaneler.

Krav og funktioner

• Der skal bruges Energy+ og en Growatt-omformer med internetforbindelse til denne funktion.

• API-dataene er tilgængelige i Energy-appen hvert 15. minut. Det er ikke muligt at se livedata som med HomeWizard kWh-måler eller P1 meter.

• Dataene læses først fra det øjeblik, der tilsluttes, og historiske data understøttes ikke.

• HomeWizard anbefaler kraftigt at bruge en unikt genereret adgangskode, før login- og godkendelsesoplysningerne afsløres i Energy-appen. Brugeren giver sit samtykke til, at hans/hendes loginoplysninger kan lagres og bruges af HomeWizard til at indsamle data fra vedkommendes omformer.

• API-forbindelse er underlagt eksterne faktorer såsom tredjepartsenheders og -tjenesters ændringer, stabilitet, hastighed og nøjagtighed. Brugeren accepterer, at HomeWizard på ingen måde kan holdes ansvarlig for, at tredjeparts API'er er tilgængelige og fungerer korrekt.

Opret forbindelse til din omformer

Gå til Indstillinger > Målere > Tilføj enhed > GoodWe , og indtast dine loginoplysninger. Appen forbinder nu til omformeren.

Opdatering 11-04-20023: Hvis dine grafer skal vises korrekt i HomeWizard Energy, skal du kontrollere, at din omformer er indstillet til den korrekte tidszone og sommer-/vintertid. Du kan tjekke i SEMS portal-appen på din telefon, om graftidspunktet er korrekt. Hvis ikke, skal du kontakte GoodWe med serienummeret på højre side af din omformer og anmode om, at din tidszone og sommer-/vintertid indstilles korrekt.

Fejlfinding

Hvis din graf mangler delvise eller hele data, skal du sørge for, at dine omformere er i det samme anlæg. Du kan tjekke dette ved at gå til GoodWe-appen.