Energy-enheder
Min Watermeter måler ikke nøjagtigt. Hvad kan jeg gøre?
Opdateret over en uge siden

For at Watermeter kan måle korrekt, skal den forsynes med strøm (batteri eller kabel) konstant. Som standard kan følgende årsager medføre afvigelser i aflæsningerne:

• Under en firmwareopdatering er aflæsningen inaktiv i ± 1 minut

• Når batterierne tilsluttes/udskiftes, udfører Watermeter en kalibrering på de første 5 liter.

• En strømafbrydelse betyder, at Watermeter ikke er i stand til foretage en aflæsning.

• Watermeter kan måle op til 200 liter pr. minut på et kabel. På batterier kan Watermeter måle op til 30 liter pr. minut (kontakt supporten for at justere. En højere værdi reducerer batterilevetiden).

Hvis du ser aflæsninger, som ikke er nøjagtige, i forlængelse af ovenstående punkter, kan det være nødvendigt at genkalibrere din analoge vandmåler. Du kan bruge genkalibreringsfunktionen i appen. Gå til Indstillinger > Målere > "Watermeter" > Indstillinger ••• > Genkalibrer sensorer. Når der bruges batterier, skal du trykke på knappen på Watermeter for igangsætte kalibreringen efter aktivering i appen.