Grafer
Hvor lang tid kan jeg se eller gemme mine målerdata?
Opdateret over en uge siden

De almindelige funktioner (gratis version) i appen understøtter op til 12 måneders data pr. måler. Det betyder, at når din 13. måned begynder, slettes din første måned automatisk osv.

Med Energy+ kan du se og gemme dine data lige så længe, du ønsker. Gå til Indstillinger > Energy+ for at aktivere Energy+ i appen, eller gå til Energy+-siden for at finde ud af mere om de ekstra funktioner, du kan få adgang til.