Enhedsindstillinger
Hvordan indstiller jeg timere til en Energy Socket?

Du kan bruge EnergySaver til at indstille bestemte tidspunkter, hvor din Energy Socket tænder eller slukker.

Opdateret over en uge siden

Med EnergySaver-opgaver kan du programmere din Energy Socket til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter eller ved solopgang/solnedgang. Du kan vælge ethvert tidspunkt på dagen, samt på hvilke dage timeren skal være aktiv. Der er ingen maksimal grænse for antallet af timere, der kan indstilles.

Gå til Indstillinger > EnergySaver > + Tilføj opgave