Er min smartmåler kompatibel?

Find frem til din smartmålers kompatibilitet, version, P1-ports placering, samt om den kræver en strømadapter.

Opdateret over en uge siden

P1 Meter klikkes ind i P1-porten eller HAN-porten på din smarte måler og viser dig el- og gasforbruget for dit hjem. I Danmark findes der intelligente målere med en P1-port, en HAN-port og en HEP-port. Hvis du har en P1-port, kan du nøjes med P1 Meter . Hvis du har en HAN-port, skal du tilføje HAN-konverteren til din indkøbskurv for at få P1 Meter til at fungere. Vores produkter fungerer ikke med HEP-porten.

Som standard er P1-porten på danske smartmålere deaktiveret. Kontakt din lokale netoperatør vedrørende aktivering af din P1-port. Alt afhængigt af din udbyder kan den være tilgængelig i deres onlineportal.

Afkrydsningsfeltets placering på målerbillederne viser dig, hvor P1-port er placeret på hver måler. I de fleste tilfælde er porten placeret bag en lås eller en hætte.

Det er de smart meters, vi kender til. Der kan være (mange) flere smart meters, som vores produkt passer til. Er din smart meter ikke vist, men har den en P1-port eller HAN-port? Så er du berettiget til en gratis P1 Meter.

Kan du ikke finde din måler? Klik her for at få en gratis P1 Meter!

Få en fuld tilbagebetaling som P1 Meter-tester!

Er din måler ikke på listen for dit land? Og har den en P1/HAN-port? Eller er dit land ikke på listen? Så kan du få en fuld tilbagebetaling som P1 Meter-tester!

Trin 1. For at være kvalificeret skal du angive følgende oplysninger, før du køber via vores supportchat.

Chatoplysninger før bestilling:

Et højkvalitetsbillede af din smartmåler:

Et højkvalitetsbillede af din P1-port:

Installationslandet:

Navnet på din netoperatør:

Trin 2. Vi giver dig besked, hvis din måler er kvalificeret til tilbagebetaling. Hvis du kvalificerer, kan du bestille din P1 Meter og udføre installationen, når du har modtaget din pakke.

Trin 3. Udfyld oplysningerne nedenfor, og send dem til os via chat. Vi sender dig en tilbagebetaling for omkostningerne for P1 Meter samt forsendelse. Du kan beholde P1 Meter.

Chatoplysninger efter installation:

1. Ordrenummer (findes i ordrebekræftelsen):

2. HomeWizard-kontoens e-mailadresse:

3. Virker P1 meter? ja/nej (uddyb, hvad der ikke virker)

4. Kræver P1 Meter ekstern USB-strøm? ja/nej

5. Var P1-porten aktiveret som udganspunkt, eller skulle du anmode netoperatøren om aktivering? ja/nej

6. Skulle du bruge en krypteringsnøgle fra din netoperatør? ja/nej

7. Hvilket mærke og hvilken model er din smartmåler?

8. Hvis du har solenergi: Hvordan kompenserer netoperatøren for overskydende solenergi? (fast sats pr kWh/dynamisk sats – uddyb)

9. Har du takster ved spidsbelastning eller uden for spidsbelastning? (uddyb hvilke perioder):

10. Vedhæft et højkvalitetsbillede af din smartmåler med P1 Meter tilsluttet med 📎-knappen

Krav til kvalificering:

• Din smarte måler skal have en P1-port (RJ12) eller HAN-port (RJ45).