App-funktioner
Går det att registrera flera bostäder i Energy-appen?

Till exempel ett kontor eller fritidshus.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa flera bostäder i Energy-appen för att snabbt växla mellan mätare på olika platser. Till exempel ett kontor eller fritidshus.

Lägg till en bostad

1. Starta "HomeWizard Energy"-appen.

2. Tryck på namnet på din nuvarande bostad i det övre vänstra hörnet för att komma till skärmen för byte av bostad .

3. Tryck på lägg till en bostad för att skapa ytterligare en bostad.

Du kan nu växla mellan dina bostäder genom att trycka på den valda bostaden längst upp till vänster på hemskärmen.

Lägg till användare

När du har skapat en bostad är du den enda användaren som har tillgång till bostaden. Du kan bjuda in andra användare till bostaden för att ge dem tillgång till mätarna där.

1. Starta "HomeWizard Energy"-appen.

2. Kontrollera att du har valt den bostad för vilken du vill lägga till användare i det övre vänstra fältet.

3. Gå till inställningar > mina bostäder > användare för att lägga till en ny användare.

Du kan när som helst ta bort användare genom att trycka på ikonen av en papperskorg bredvid användarnamnet.

Ta bort bostäder

En bostad tas automatiskt bort när det inte längre finns några användare eller enheter registrerade för bostaden. Användare kan tas bort under Inställningar > Min bostad. Enheter kan tas bort under Inställningar > Mätare > Alternativ (•••) > Ta bort enhet.