De HomeWizard Watermeter werkt met alle watermeters met een Itron, Elster of Sensus montage. De adapter wordt bovenop uw bestaande analoge meter bevestigd, de Watermeter klikt vervolgens in de adapter om het literdraaiwiel te meten. De Watermeter gebruikt 3 inductieve sensoren om de positie van het roterende wiel nauwkeurig af te lezen tot 0,3 liter. Uw analoge meter kan er iets anders uitzien dan de gepresenteerde watermeters.

Bij de Itron-meter moet in sommige gevallen het schroefgat geopend worden door een stukje plastic door te breken of los te draaien.

Niet zeker of jouw watermeter compatible is? Stuur ons dan een foto van je watermeter via onze chat rechtsonder.

Elster is ook te vinden onder het Honeywell merk

Itron is ook te vinden onder het Actaris en Schlumberger merk