Gebruiken van HomeWizard Energy
Energy+
Energy+ abonnement beheren, activeren, opzeggen of overzetten.
Energy+ abonnement beheren, activeren, opzeggen of overzetten.

Energy+ abonnement beheren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Energy+ geeft je exclusieve functies bovenop de gratis functionaliteiten van de Energy-app, zoals het opsporen van ongewone situaties, daarnaast helpt Energy+ je om nóg meer inzicht te krijgen in je verbruik.

Energy+ activeren

Je kunt Energy+ activeren op de website of in de app bij Instellingen > Energy+.

Wat kost Energy+?

Je kunt Energy+ activeren via de HomeWizard Energy-app of via de HomeWizard-website.

App: Energy+ Maandabonnement

Via de app kost Energy+ slechts €0,99 per maand en is op elk moment opzegbaar (automatisch maandelijks gefactureerd). Betalingen worden afgehandeld door middel van creditcard, Paypal of vergelijkbare betaalmethodes die automatische-incasso ondersteunen en gekoppeld zijn aan jouw Google- of Apple account (iDeal of Bancontact worden niet ondersteund door Apple of Google).

Website: Energy+ Jaarabonnement

Via de website kost Energy+ slechts €11,95 per jaar en is op elk moment opzegbaar (automatisch jaarlijks gefactureerd). Betalingen kunnen worden afgehandeld door middel van verschillende betaalmogelijkheden zoals iDeal, Bancontact, Paypal, credit card etc.

Waarom is Energy+ een abonnement?

Het inschakelen van de slimme functies binnen Energy+ vereist 24/7 externe rekenkracht, opslag en onderhoud. We willen iedereen inzicht geven in het energieverbruik met betaalbare producten, en de meer geavanceerde functies van Energy+ zijn gebouwd voor gebruikers die net zo enthousiast zijn over energie als wij.

Energy+ met meerdere apparaten en gebruikers

Per woning is slechts één Energy+ abonnement nodig om alle gebruikers en apparaten toegang te geven tot de Energy+ functies.

Verlengen van een Energy+ abonnement

In de meeste gevallen wordt je abonnement automatisch verlengd. Als je een niet-verlengd abonnement of opgezegd abonnement op Energy+ hebt, dan kan je deze verlengen op de website via Mijn account > Huizen. Ook kan je een nieuw Energy+ abonnement kopen voor dezelfde woning in de HomeWizard-winkel.

Een Energy+ abonnement opzeggen

Je kunt Energy+ op elk moment opzeggen. Na opzegging behoud je toegang tot de Energy+ functies tot het moment dat Energy+ daadwerkelijk is verlopen. Daarna wordt je automatisch gedowngrade, verdwijnen de Energy+ functies en worden grafiekgegevens ouder dan 12-maanden verwijderd.

Als je Energy+ via de website hebt gekocht kan je het abonnement opzeggen via Account > Huizen.

Als je Energy+ via de app hebt gekocht, dan je het abonnement opzeggen via de Apple abonnement-instellingen of Google abonnement-instellingen van je telefoon.

Overstappen van een maandelijks- (app) naar een jaarlijksabonnement (website)

Als je wilt overstappen van een maandelijks abonnement naar een jaarlijks abonnement via de website, dan dien je het huidige Energy+ abonnement stop te zetten via de Apple abonnement-instellingen of Google abonnement-instellingen op jouw telefoon. Vervolgens dien je te wachten totdat het abonnement daadwerkelijk is verlopen, je zult hierover geïnformeerd worden per mail. Nadat het abonnement is verlopen dien je naar de Energy+ pagina op de website te gaan om het abonnement weer te activeren, schrijf jezelf binnen 14-dagen na het verlopen van het abonnement opnieuw in om eerdere Energy+ gegevens niet te verliezen.