Wat is Schakelslot?

Schakelslot schakelt de schakelmogelijkheden van een Wi-Fi Energy Socket uit

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Schakelslot is een functie die kan worden ingeschakeld voor de Wi-Fi Energy Socket. Het kan worden gebruikt om te voorkomen dat apparaten die niet mogen worden geschakeld, schakelen, zoals een koelkast, wasmachine of vaatwasser.

U kunt Schakelslot in- of uitschakelen bij Instellingen > Meters > 'Uw Socket' > Schakelslot in-/uitschakelen