Støtter Energy 3-fasemålere?

Energy støtter 3-fasemålere og -målinger

Oppdatert over en uke siden

3-fasesystemer støttes i de grunnleggende appfunksjonene og vises som en samlet totalsum.

Hvis du oppgraderer appen din med Energy+, kan du aktivere datalogging for alle de tre separate fasene for målere som støtter det. Du kan aktivere Energi+ under Innstillinger > Energi+

Enheter som støtter 3-fasemålinger

• Wi-Fi P1 Meter på en SMR versjon 4 eller høyere

• Wi-Fi kWh-måler 3-fase

Aktiver 3-fasegrafer:

Innstillinger > Grafer > 'Din graf' > Vis faser i linjegrafer (hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, støttes det ikke av smartmåleren)