Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en 1-faset eller 3-faset kWh Meter?
Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en 1-faset eller 3-faset kWh Meter?
Opdateret over en uge siden

Når du vælger en kWh-måler for at få indblik i energiproduktionen fra dine solpaneler, bilopladeren, varmepumpen eller andre strømgrupper, skal du tjekke, om din enhed er tilsluttet med 1- eller 3-fasede strømledninger.

• En 1-faset enhed har 2 eller 3 ledninger (linje, neutral eller nogle gange jord)

• En 3-faset enhed har 4 eller 5 ledninger (ledning 1, ledning 2, ledning 3, neutral og nogle gange jord)

Den kWH-måler, du skal bruge, afhænger af mængden af ledninger, der skal tilsluttes for at kunne måle enheden fuldt ud. Dit hus kan have en 3-faset forbindelse, men hvis enheden er 1-faset, skal du bruge en 1-faset kWh-måler for at måle enheden.

Både 1- og 3-fasede kWh-målere understøtter op til 100 A pr. fase af vedvarende belastning. Dette betyder, at den kan klare op til 4 gange af den gennemsnitlige husstands maksimale belastningskapacitet. Dette er mere end nok for enhver implementering.

HomeWizard kWh Meters kræver ikke en jordledning. Det er også muligt at installere den 3-fasede kWh Meter uden den neutrale ledning 3P3W (kontakt os).